Despre noi

 

Proiectul nostru de dezvoltare a unei afaceri online in domeniul cadourilor inedite, a pornit  in 2007, odata cu dezvoltarea brand-ului cristale fotografice. 

Pe parcurs acestui prim brand i s-au adaugat alte noi brand-uri dintre care cel mai renumit si cel mai cautat de dumneavoastra cumparatorii nostri s-a demonstat a fi Beurer. Prin intermediul Beurer site-ul nostru pune la dispozitia dumneavoastra aparatura medicala cum ar fi: perne electrice, paturi electrice, cantare, aparate masaj, aparate electrostimulare, aparate pentru terapie si infrumusetare, termometre, tensiometre etc.

De asemenea site-ul nostru comercializeaza incepand cu acest an (2010) si gama Lanaform.

Lanaform este o companie belgiana fondata în 1975 si situata în centrul Europei.

Recunoasterea internationala a companiei se bazeaza in mod deosebit pe organizarea dinamica,flexibila si eficienta.

Departamentul de cercetare si dezvoltare garanteaza ca produsele noi sunt perfectate in conformitate cu cerintele pietei.Organizarea interna se caracterizeaza printr-o interactivitate exemplara,de la departamentul de proiectare si marketing pana la fabricatie si export.

Înainte de a fi pus în vânzare, orice articol este verificat în fiecare etapa a procesului de fabricatie. Controlul Calitatii este tema dominanta la Lanaform. Clientii sunt tratati individual, pentru a raspunde nevoilor distincte din fiecare piata.

Grupul Lanaform, unul dintre liderii europeni în produsele de îngrijire a sanatatii, se straduieste in fiecare zi sa ramâna in varf, prin produse inovatoare si prin servicii de exceptie. Cu un renume pe plan mondial în cercurile profesionale, Lanaform investeste constant în îmbunatatirea calitatii produselor sale.

În fiecare zi, Departamentul de logistica se ocupa de mai mult de 400m3 de marfuri care urmeaza sa fie expediate in peste 50 de tari,in toate cele patru colturi ale lumii.

Tot incepand din 2010, ne-am extins gama de produse, incluzand aici si Omron si TaiDoc.

Omron Healthcare Europe B.V., este leader mondial in fabricarea produselor pentru masurarea presiunii arteriale si a pulsului executand de asemenea, si alte produse pentru ingrijirea sanatatii la cele mai inalte standarde tehnologice.
OMRON Healthcare este o divizie a Corporatiei Omron cu sediul central in Kyoto, Japonia. Corporatia Omron este leader mondial in domeniul automatizarii. Fondata in 1933, OMRON are 33.000 de angajati in mai mult de 32 de tari, care realizeaza produse si servicii in multe domenii de activitate cum ar fi automatizarile industriale, componente pentri industria electronica si in domeniul aparaturii medicale. Corporatia OMRON este impartita in cinci regiuni geografice mari avand sedii in Japonia (Kyoto), Asia Pacific (Singapore), China (Hong Kong), Europa (Amsterdam) si SUA (Chicago). Organizatia europeana are propria dezvoltare si propriile capacitati de productie pentru toti beneficiarii din tarile europene.

Produsele TaiDoc includ glucometre, termometre, aparate 2 in 1 - glucometre-tensiometre. Viziunea TaiDoc este sa aduca pe piata produse destinate ingrijirii sanatatii de prim rang ce vor imbunatatii calitatea vietii pentru consumatorii din intreaga lume.

Dupa cum se vede, gama noastra sortimentala se imbogateste incontinuu. Va asteptam sa reveniti pe magazinul nostru on-line pentru a beneficia de cele mai bune produse de ingrijire medicala home use!