Cum cumpar?

Pentru a comanda produsele de pe siteul nostru, www.ecristal.ro este necesar sa urmati urmatoarele etape

- selectati produsul pe care il doriti;

- apasati butonul “adauga in cos”;

- in fereastra care se deschide verificati produsul comandat si eventual cantitatea;

- in cazul in care totul este in regula apasati butonul “Comanda”

- in fereastra care se deschide completati datele dumneavoastra (aveti grija sa nu lasati campurile obligatorii necompletate – altfel nu veti putea trece mai departe);

- in momentul in care ati terminat de completat datele dumneavoastra de contact apasati butonul “comanda”;

- asteptati mesajul de “ok”;

- in cazul in care primiti un mesaj in care sunteti anuntat ca nu s-a trimis comanda repetati va rugam pasii de mai sus.

In acest moment operatorul nostru a primit comanda dumneavoastra.

Modalitati de plata

Puteti opta pentru ORICARE din urmatoarele doua modalitati:

1. Plata ramburs: se face in rumerar la curier (firma noastra trimite coletele prin Fancourier Express) in momentul in care vi se livreaza coletul  la adresa pe care o doriti. In colet veti gasi factura produsului si certificatul de garantie.

2. Plata in avans: se face la banca prin ordin de plata in contul firmei noastre. Coletul il veti primi la adresa aleasa de dumneavoastra prin intermediul unei firme de curierat rapid (Fancourier Express). In coletul veti gasi factura produsului si certificatul de garantie.

Clientii nostri pot alege oricare din cele doua variante indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid oferite de compania Fancourier Express. Produsul se va livra la adresa comunicata de client.

Costul transportului

Pentru clientii aflati pe raza resedintelor de judet si in general a oraselor mai importante taxa de transport este de 25 ron (cu T.V.A.) indiferent de greutatea coletului sau de numarul produselor comandate.

Pentru clientii aflati in afara resedintelor de judet ori a oraselor importante, la taxa de 25 ron. se adauga o taxa suplimentara in functie de distanta la care se afla de ruta curierului. Taxa suplimentara va fi comunicata in prealabil clientului iar daca acesta o va accepta comanda va fi onorata. In cazul in care clientul considera ca taxele de transport sunt prea ridicate, acesta poate ridica personal coletul din cel mai apropiat centru Fancourier Express (adresa ii va fi comunicata) sau poate rentunta la comanda fara nici un fel de obligatii.

Termen de livrare

Livrarea se face in mod normal in termen de 24 - 72 de ore in functie de produsul comandat si de distanta.