Aparat de masaj anticelulita si antirid Beauty Aspect Lanaform

1.341,00 RON cu TVA

Aparat de masaj anticelulita si antirid Beauty Aspect Lanaform

Aparat de masaj anticelulita si antirid Beauty Aspect Lanaform

Caracteristici:

- solutia perfecta impotriva celulitei si a ridurilor datorita functiilor de palpare, roll si aspirare. Creat special pentru tratarea celulitei, reintinerire, reparare, revitalizare si tonifiere a corpului, inclusiv a fetei.

- gratie functiilor lift si roll efectele de stimulare se simt atat la suprafata cat si in profunzimea pielii

- 4 programe diferite de masaj plus functia "long and continuous suction"

Studiu pentru efectul anticelulita

- potrivit unui studiu realizat in laborator, pe o perioada de 30 de zile, se pot pierde maxim 1.4 cm in jurul coapselor, 3.5 in jurul soldurilor si 2.5 in jurul atliei. Potrivit studiului 70% dintre femei au simtit efecte pozitive in ceea ce priveste celulita si 76.7% au raportat efecte pozitive in ceea ce priveste fermitatea pielii

Studiu pentru efectul antirid

- potrivit unui alt studiu efectuat pe o perioada de 28 de zile pentru a demonstra efectul antirid s-a constatat ca 96.7% dintre femei considera ca Beauty Aspect  le reda stralucirea tenului, 80% remarca rezultate inca de la primele utilizari, 83.4% considera ca pielea fetei devine mai fina, 73.3% constata o micsorarea a ridurilor faciale minore, 60% il considera util pentru ridurile mature, 73.3% simt pielea de pe fata si gat intinerita, 83.4% o considera mai fina atat pe fata cat si pe gat, 76.7% se simt de parca ar fi la cosmetica in fiecare zi, 86.7% considera ca Beauty Aspect este perfect in combinatie cu o crema.

Specificatii tehnice:

- voltaj: DC 24V

- intensitate: 2.5mA

- putere: 60W

- dimensiuni: 32 x 21 x 13.5 cm