Pagina de ajutor


Conditii de livrare

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid oferite de compania Fancourier Express. Produsul se va livra la adresa comunicata de client.

Costul transportului

Pentru clientii aflati pe raza resedintelor de judet si in general a oraselor mai importante taxa de transport este de 25 ron (cu T.V.A.) indiferent de greutatea coletului sau de numarul produselor comandate. Pentru comenzi mai mari de 1000 ron. (cu T.V.A.) transportul este gratuit.

Pentru clientii aflati in afara resedintelor de judet ori a oraselor importante, la taxa de 25 ron. se adauga o taxa suplimentara in functie de distanta la care se afla de ruta curierului. Taxa suplimentara va fi comunicata in prealabil clientului iar daca acesta o va accepta comanda va fi onorata. In cazul in care clientul considera ca taxele de transport sunt prea ridicate, acesta poate ridica personal coletul din cel mai apropiat centru Fancourier Express (adresa ii va fi comunicata) sau poate rentunta la comanda fara nici un fel de obligatii.

Termen de livrare

Livrarea se face in mod normal in termen de 24 - 72 de ore in functie de produsul comandat si de distanta.

In cazul in  care produsul nu poate fi livrat in termenul de mai sus din motive obiective care nu tin de firma noastra (de exemplu din cauza furnizorilor) Ansil Media nu raspunde de neplacerile create.

Plata produselor

Pentru conditiile de plata click aici